Vi utvider med eget løpeteam

Byggebransjens velkjente sykkelteam, Team VELUX Isola Leca, har siden oppstart i 2003 vært en knallsuksess. Nå ønsker vi å utvide teamet ytterligere, ved å starte opp en egen gruppe også for løping. Løpingen kommer selvsagt i tillegg til syklingen, og vi tenker oppstart over ferien, og trening utover sensommer/høst frem mot hovedmålet. Mange av dere i teamet er nok aktive på løpefronten også, samt at kanskje en del av dere ønsker å komme i gang med det. Glava går også med som co sponsor på løpeteamet!

Vi setter oss et mål som vi gjorde med syklingen. Men dere skal få slippe å løpe fra Egersund til Sandnes! Vi sikter oss heller inn mot Tresjøers løpet i November rundt de 3 vakre sjøer i Stavanger (Mosvannet, Stokkavannet, Hålandsvannet). Dette er et halvmaraton, og er jo et supert mål for de fleste mosjonister.

Vi gjør det enkelt, i velkjente rammer. Fellestreninger med løping med oppstart 13.august. Hver onsdag klokken 18:00 frem mot løpet i november kjører vi fellestreninger rundt Stokkelandsvannet i Sandnes. Du bestemmer selv om du vil ta 1, 2 eller flere runder.

Vi har designet egen løpetrøye med utgangspunkt i teamet. Se design på nettsiden. Alle som melder seg på løpet innen august måned, får utdelt en slik trøye.
I tillegg kan man også få kjøpt en fin treningsjakke med Team design. Se mer info om det også på nettsiden vårs.

Kort oppsummert er elementene i løpeteamet :

–          Fellestreninger onsdag

–          Løpetrøye med team design

–          Deltakelse 3 sjøers , halvmaraton

–          After Running, vi feirer oss selv etter løpet

–          Forslag til treningsprogram for gjennomføring av halvmaraton

Benytt sjansen til å løpe med gode venner fra sykkelteamet og ellers i byggebransjen.

Vel møtt !